Laima_Sāļās karameles batoniņi_Anna Panna

IZMĒĢINI ŠO RECEPTI
un dalies ar bildi @laimassaldumi

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Karameļu batoniņi

Vienkārši pagatavojams un gards našķis, ko baudīt kopā ar ģimeni un draugiem!

SASTĀVDAĻAS PAMATNEI:

  • 250 g “Selgas” Klasika cepumu
  • 100 g sviesta
  • 1 ēd. k. zemesriekstu sviesta

 

SASTĀVDAĻAS KARAMELES KĀRTAI:

  • 1 bundža vārīta kondensētā piena
  • 50 g sviesta

 

SASTĀVDAĻAS VIRSKĀRTAI:

  • 100 g “Laimas” šokolādes Lukss
  • 100 g sviesta
  • 100 g smalki sagrieztu zemesriekstu
  • “Selgas” kakao vafeļu rullīši ar krēma pildījumu

 

PAGATAVOŠANA:

  1. Cepumus sasmalcina un tiem pievieno izkausētu sviestu un zemesriekstu sviestu. Visu samaisa un ber sagatavotā formā, kas noklāta ar cepamo papīru.
  2. Cepumu pamatni izlīdzina un kārtīgi piespiež.
  3. Bļodā samaisa sviestu ar kondensēto pienu un sāli. Samaisīto masu smērē uzcepumu pamatnes.
  4. Virs karstā ūdens tvaikiem izkausē šokolādi. Pievieno sviestu, samaisa un gatavoglazūru lej uz karameles kārtas.
  5. Izdekorē ar riekstiem un Selga vafeļu rullīšiem.

 

Receptes autore Anna Panna.

Katram ziedam piemīt sava maģija un dziednieciskās īpašības. Vasara ir īstais laiks, kad to uzņemt! Rotā savu galvu ar vainagu un kopā ar zālītēm un ziediem iepin tajā dabas spēku, burvību un labas domas, un uzzini par sevi!

Izvēlies 3ziedus Aiziet! Rudzupuķe Madara Margrieta Peonija Pulkstenīte Magone