Deserts, kas nekad nepievils un garšos visiem, kā arī tas ir viegli pagatavojams kopā ar bērniem.
SASTĀVDAĻAS 10 MĀJIŅĀM:
- 50 g “Laimas” šokolādes Lukss
- 250 g “Laimas” marmelādes Gundega un Vijolīte
- 30 gab. “Selgas” Klasika cepumu
- 350 g biezpiena (derēs gan 9%, gan 0,5%, bet svarīgi, lai mazāk graudains)
- 240 ml saldā krējuma
- 50 g cukura
- vaniļas cukurs vai vaniļas ekstrakts
PAGATAVOŠANA:
- Lielā bļodā ber biezpienu, pievieno saldo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru vai vaniļas ekstraktu un ar mikseri kuļ, līdz izveidojusies bieza masa.
- Marmelādi sagriež mazos gabaliņos un ar karoti iemaisa biezpiena masā.
- Rokā paņem divus cepumus, starp tiem liek ēdamkaroti pagatavotās masas, tad virspusē liek trešo cepumu un mājiņu liek uz šķīvja.
- Karsta ūdens tvaikos liek bļodiņu ar gabaliņos salauztu šokolādi, to izkausē un ar ēdamkaroti pārlej pāri pagatavotajām mājiņām.
Receptes autore Našķoties Zane.